Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

tisdag 11 oktober 2011

Inomhuspryd?

Jag har funderat lite på det här med inomhusbad och att jag hört från en del naturistöppna vänner att det inte känns ok att bada nakna inomhus medan utomhusbad på sommaren är helt godkänt.
Hur känner ni? Brukar ni bada ute på sommaren men inte inomhus på vintrarna? Vilken anledning har ni? Blir det för intimt eller är det nåt annat?


Kom ihåg att kolla på schemat här ute till höger så ser ni när det är bad har i uppsala i vinter. Om ni bor någon annanstans så rekommenderar jag Naturisten.se:s webbsida där det finns en agenda över höstens aktiviteter.
Ses vi i höst?

5 kommentarer:

 1. Det är möjligt att ett inomhusbad kan upplevas som intimare eftersom alla samtidigt byter om, bastar och duschar på en relativt liten yta och vilket medför att det är svårare att vara privat som på ett vanligt utomhusbad. Detta har dock aldrig bekymrat mig det minsta, tycker snarare att det blir mer avspänt och trevligare när alla har fika med sig. Försöker att gå på inomhusbadet så många gånger som möjligt under vinterhalvåret och inte minst det är alltid lika trevligt att träffa andra likasinnade. Jag hoppas istället att fler skall upptäcka hur skönt och avspänt det är att även bada nakna inomhus på vintern

  SvaraRadera
 2. Hmmm... hela min kommentar försvann. Att det skulle vara för intimt förstår jag inte alls. Jag tycker helt det motsatta, älskar vintern med inomhusbadet. Tycker också om att trängas med andra som också gillar att nakenbada.

  SvaraRadera
 3. Vad kul, lite liv på den här bloggen igen, det var inte igår. Inomhuspryd? Nej det är inget jag är, besöker inomhusbadet så ofta jag kan.

  SvaraRadera
 4. Ja, det är samma här. Vi planerar familjens aktiviteter runt de datum det är bad här i stan.
  Har ni alla tillgång till bad nära eller? Vilka delar av landet befinner ni er i?

  SvaraRadera
 5. Ni som svarat här, vilka bad besöker ni och kan rekomendera?

  SvaraRadera