Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

lördag 5 maj 2007

Tips, nån?

Hej mina läsare!
Jag ser i min statistik att det faktiskt är fler än jag som tittar på den här sidan, väldigt roligt.
Det vore ännu roligare att få höra nåt av er. För det är väl inte bara bottar?
Jag har till exempel en fråga ni kanske kan hjälpa mig med ett svar på.
Hur kommer jag ut ur naturistgarderoben utan att chocka mina vänner? En del av dem vet nog redan men den stora massan skulle nog bli lite brydda.
Sen undrar jag om det bara är jag som ser trender som går mot ett mer avslappnat förhållningssätt till nakenhet och att fler kopplar ihop gemensam nakenhet och stärkt kroppsuppfattning/självkänsla?

1 kommentar:

  1. Ett första steg kan ju vara att prata om det. Att inte överraska vid ett besök med att slänga av kläderna (inte för att jag tror att naturister slänger av sig kläderna hur som helst i sällskap, men ändå). Nu kanske inte naturism är något som man pratar om hur som helst, men det där med självkänsla känns som ett första steg. Att börja prata om alla unga tjejer som verkar ha hur dålig självkänsla som helst och tror att man måste se ut som alla tjejer som syns på framsidan av Slitz och dylika tidningar. Och som tror att alla tjejer ser ut så under kläderna. När man väl har börjat prata om det kan man ju leda in det på att vara mer nakna med varandra för att just se att alla människor är olika under kläderna med att det inte betyder att man är mindre värd eller konstig på något vis. Men jag är kanske helt ute och cyklar, vad vet jag. Mer självkänsla till folket!!!!

    SvaraRadera