Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

onsdag 7 januari 2009

Familjebad, igen!

Denna gång på Delfinen i Uppsala, det var naturistförenigen som hade nyårsfest med knytis.
Väldigt avslappnad och lung stämning, barnen var eld och lågor dock. Vi höll inte på att få med dem därifrån. Det spelades volleyboll, såklart, åts knytisbuffé och badades.
Det underlättar ju väldigt att kunna byta om (i det här fallet, klä av sig) tillsammans och slippa dela upp sig med barnen. Sen är det ju så att det är skönare att bada naken och slippa badkläder som är kalla, blöta och klibbar fast.
Önskar igen att det fanns fler barnfamiljer som man kunde umgås med, personerna som var där i all ära men barnens behov av jämnåriga ökar ju mer och mer.
Det verkar som mejllistan jag skapade för naturistfamiljer i trakten verkar ha övergivits. Jag får iallafall inte några svar när jag mejlar på den längre, tråkigt. Frågan är om vi skall försöka locka med några av våra textil-vänner framöver och kanske omvända dem. Det jobbiga är ju att det är lite svårt att ta upp på nåt bra sätt tycker jag. Svårt för att jag inte har nåt problem med min eller andras nakna kroppar men man vet ju inte hur de ser på det.
Hur skulle ni göra? Fråga rakt ut: "Vill ni följa med och nakenbada nån dag?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar