Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

tisdag 15 mars 2011

Påminnelse

Om ni tycker det är dålig fart på bloggandet här så glöm för all del inte att ta en titt på flödet här till höger. Där hamnar länkar till saker jag läst och som jag rekommenderar, det är oftast saker jag instämmer med men ibland kan det också vara saker jag bara vill visa för de är så galna och fel i mina ögon, men då är det ganska uppenbart, iallafall om ni brukar läsa mina egna inlägg.
Så haka gärna på RSS-flödet så missar ni inte några av guldkornen jag vaskar fram.

Annars då?

3 kommentarer:

 1. Friluftsnaturisten17 mars 2011 12:45

  Jotack, dags att ta upp idén med motionslöpning igen. Än ligger det ju alltför mycket snö kvar, men fortare än man anar så är det möjligt att jogga ute - även utan kläder, om än med skor.

  SvaraRadera
 2. Jag skrev just en artikel om det naturliga med nakenhet och det märkliga i hur många förhåller sig till den på http://oblyg.blogspot.com/2011/03/nakenskrack-eller-naturlig-installning_17.html

  SvaraRadera
 3. Friluftsnaturisten: Ja, det gäller väl bara hitta en bra slinga att springa där man inte riskerar stöta på någon gymnofob...

  SvaraRadera