Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

onsdag 15 juni 2011

Språkrör?

Hur blir vi av med stämpeln av att vara udda, konstiga och till och med perversa? Jo, genom att fler av oss pratar om vår naturism och visar att vi är helt vanliga i övrigt och att vi inte är någon sekt. Tänk om någon känd folkkär persson kunde berätta, lite på sidan om i nån intervju, att de brukar åka till nakenstranden och bada. Jag tror det skulle lyfta mycket av tabut och ta bort mycket fördomar.
Vem skulle du helst se som en representant?

Förresten kan jag redovisa resultatet av förra undersökningen där 32 svar kom in. 29 st verkar vara etablerade naturister som regelbundet badar nakna. En vill prova för första gången. Jag skulle jättegärna höra mer från dig, hur, var och hur det gick.
Två personer påstår att de har provat förut men inte tänker göra det igen, här blir jag också nyfiken. Vad var det som hände? Varför inte igen?

2 kommentarer:

  1. Det var nog inget särskilt som hände, kände inte att det var en revolutionerande erfarenhet bara.

    SvaraRadera
  2. Ja, det kan jag tänka mig. Det är ju inte så konstigt iallafall.
    Tänkte om det var nåt som hänt och som kunde behöva ventileras.
    Tack för ditt svar.

    SvaraRadera