Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

tisdag 12 februari 2008

Kommentarer

Nu har jag svarat lite på kommentarerna som trillat in. Om ni är intresserade återfinns de här och här.
Sen kan jag meddela att jag svarat på Rosi Hellqvists kommentar via mejl, men inte hört nåt än. Kan bero på att jag ventilerade mina fördomar om Kanal 5 och Titans program "outsiders" som jag tror det handlar om. Då jag inte sett mer än brottstycken av programmet har jag inte annat än fördomar och andras recentioner att lita på, det verkar vara en modern form av freak-show där det gäller att stå och peka finger på de som avviker från den allmänrådande normen. Behöver jag tillägga tt jag inte var speciellt intresserad att medverka i ett sånt program.

2 kommentarer:

 1. Hej,jag har tyvärr inte fått något mail från dig så därför har jag inte kunnat svara. Vår ambition är absolut inte att framställa folk som "freak". Givetvis är det helt ok att kritisera. Men det som vi vill är att visa på vad som finns och inte att det är onormalt eller stötande. Du får gärna maila mig igen eftersom jag inte fick ditt förra mail
  rosi.hellquist@titan.se

  SvaraRadera
 2. rosi.hellqvist@titan.se
  är adressen. Blev fel förrut.
  / Rosi

  SvaraRadera