Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

måndag 19 juli 2010

Subtila vinkar

Hur subtila vinkar ger ni till era vänner och bekanta om ert naturistande? Full-frontal semesterbilder från naturiscampingen eller sminkar ni tan-lines för att ingen skall avslöja er i omklädningsrummet?
Vilka reaktioner har ni mött? Eller vilka reaktioner är ni rädda för?
Jag har ju blivit i stort sett helt öppen med det och det är bara positivt. Men semesterbilderna får väl vänta lite till.

3 kommentarer:

 1. Stigfinnaren20 juli 2010 14:26

  Med åren har man blivit mer öppen med det helt klart. Men samtidigt är det inget som jag är helt öppen med. De flesta av mina vänner känner nog till det. Men det diskuteras inte direkt.

  SvaraRadera
 2. Hello:)
  I´m Joao Soares, 44 y old teacher of Biology, MSc in Applied Ecology, naturist and edit an environmental blog since 2004 BioTerra http://bioterra.blogspot.com
  You also can found a dossier i made about this theme. Pls follow this link http://bioterra.blogspot.com/2007/07/dossier-naturismo.html
  Best regards (from Portugal)

  SvaraRadera
 3. Trädgårdsnaturisten13 augusti 2010 22:20

  När man nu efter denna sköna sommar är hyfsat solbränd över hela kroppen, så finns det ingen anledning att försöka dölja det när man är i omklädningsrummet på gymmet t ex! :-)
  Lägger inte ut några nakenbilder på allmänna sajter, men på slutna naturistsajter kan det vara OK.

  SvaraRadera