Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

fredag 8 maj 2009

Är det bara jag?

Eller är det så att intresset för nakenbad och naturism faktiskt ökar?
Det brukar ju vara så att när aftonbladet börjar skriva om nånting så är det riktigt folkligt och det brukar även betyda slutet för ämnet. Ett exempel är väl att det är klart säljläge när AB & co börjar ge aktietips.
Betyder det här att det är slut på intresset för nakenbad?
Hoppas inte.
Kul att Olle får yttra sig igen, han börjar ju bli en riktig kändis nu. Heja Olle!

3 kommentarer:

 1. Tror att intresset ökar även utan AB&Co. men att de gör att antalet fluktare ökar...på samma sätt som när man för ngt år sedan hade en artikelserie om utomhussex då blev vissa nakenbad heltplötsligt orgieplatser... :(

  SvaraRadera
 2. Håkan Andersson21 maj 2009 10:57

  Vad är poängen med nakenbadsplatser egentligen? Själv tar jag med mig Zodiaken eller flotten, åker ut nån kilometer i sjön och nakenfisar. Det stör ingen och ingen, som inte är "inbjuden", stör mig heller. Varför ska allt behövas göras så "stort"?

  SvaraRadera
 3. @Anonym
  Risken är väl att du har rätt. Jag ser på statsen att det måste ha varit rätt många läsare av den artikeln så vi får väl se i sommar vad som händer.

  @Håkan
  Tja, nu är det ju inte alla som har tillgång till egen båt. Själv har jag en egen strand men jag väljer ändå ofta att åka till en allmän naturiststrand. Just för att jag tycker det är trevligt att ingå i en miljö med andra människor som accepterar mig och min kropp.

  SvaraRadera