Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

fredag 29 januari 2010

Podcast?

Jag funderar för tillfället på om jag skall försöka göra en podcast, eller iallafall ett pilotavsnitt. Jag skulle vilja göra ett program med ett antal kortare intervjuer med andra naturister, eller flera program med lite längre samtal. Kanske under nästa badtillfälle?
Det jag är orolig för är om det skulle bli intressant? och kommer jag våga fråga de som jag vill intervjua om de vill ställa upp?
Jag kan tänka mig att försöka ge en bild av hur vi naturister är. Meningen är förstås att få fram en så bred bild som möjligt, för jag tror vi är ganska spridda.
Sen skulle jag gärna intervjua både personer som är och de som inte är naturister eller som är naturister i olika grad om hur de ser på nakenhet, social nakenhet och självkänsla.
Ska jag göra det?
Skulle du lyssna?
Skulle du vilja ställa upp på en intervju?
Lämna gärna en kommentar

1 kommentar:

  1. Radio tror jag är ett utmärkt media för information om naturismen. Här kan vi uttala oss utan att riskera att våra (klädda eller oklädda) porträtt blir allmän egendom på nätet. - Och tilltron till radio lär vara rätt stor, kanske till och med större än TV och tidningar. /Olle NN

    SvaraRadera