Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

torsdag 7 juli 2011

Intervjuad, igen...

Ja, jag har efter lite twittrande blivit uppringd och intervjuad av Julia på Ligga med P3 om det här med swingers (eller snarare wanna-be's) som utnyttjar våra stränder som sina lekplatser och därmed ser till att folk fortsätter att blanda ihop naturism med orgier.
Som vanligt när jag fått en massa frågor om naturism så ältar jag i efterhand hur jag skulle ha uttryckt mig och saker jag skulle sagt. Men det blir säkert bra, jag litar på klippningen.
Det som är viktigt tycker jag är att det inte blir en fejd mellan naturister och, säg, swingers-communityt. Det är inte det jag är ute efter. Jag vill bara att folk skall få en rättvis bild av oss. Om det enda som syns i nyheterna är att "Naturister har sex på stranden" så är det inte till gagn för nån annan än möjligen tidningsförläggaren. Folk som söker sex och går till en naturiststrand blir nog grymt besvikna.
Jag återkommer när inslaget publicerats.

8 kommentarer:

 1. Har aldrig själv kopplat ihop sex med naturism. Naturism är något helt annat en livsfilosofi som inte har med sex att göra men tyvärr har jag sett andra missförstå det genom att ha sex med varandra eller onanerat mitt ibland andra sköttsamma nakenbadare och det är det sista man vill uppleva när man besöker ett nakenbad.

  SvaraRadera
 2. Ellerhur!
  Själv har jag inte sett något sådant, än, och jag hoppas att jag slipper. Men den dagen det sker hoppas jag att jag har modet att konfrontera och fråga vad f-n de tror att de håller på med.
  När jag läste om Ågesta fick jag ibland uppfattningen att det skulle finnas sånt där men efter att jag vågat mig dit iallafall (2 gånger) så har jag inte sett något än, så jag hoppas det är en skröna.

  SvaraRadera
 3. Tyvärr har jag sett detta fler än en gång och igen sa till dem så om det är en skröna det du har läst, ja det återstår att se men troligtvis inte

  SvaraRadera
 4. Ingen sade till dem? Trots att det var mitt på dagen, med familjer där?
  Jo jag inser att mina förhoppningar förmodligen kommer på skam så småningom.
  Är det samma ställe du varit på också eller flera olika?

  SvaraRadera
 5. Tyvärr, det var på samma ställe och jag har hört från flera andra att de har råkat ut för samma sak

  SvaraRadera
 6. Usch, det är så trist att folk inte kan uppföra sig. Hoppas ni kan komma tilrätta med det.
  Det borde ju funka att ringa polisen?

  SvaraRadera
 7. Det var ingen som opponerade sig utan snarare lät det passera och personligen blev jag så chockad att jag inte sa ifrån, tror att jag gick därifrån istället. Har också att flera naturissajter är länkade till ganska tveksamma sajter vad beträffar naturism och sex, något som jag inte alls gillar

  SvaraRadera
 8. Som sagt, jag hoppas jag kommer ha kurage nog att ingripa om (läs: när) det händer.
  Jag har också sett de där så kallade naturistsajterna. Jag har inte riktigt hajjat grejen med att ha tonvis med bilder på sajten. Då lockar man fel folk skulle jag vilja säga.

  SvaraRadera