Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

torsdag 12 juni 2008

Mera sport

Efter gårdagens orienteringsinlägg kommer här ännu en sportrelaterad postning.
I en kolumn i Orlando Sentinel:s sportdel raljerar en sportjournalist över det lustiga och pinsamma i att folk gillar att vara nakna. Det verkar dock som det går upp en liten talgdank men att han inte riktigt vågar dra det hela vägen (han är ju en del av branchen). Han nämner att USGA förväntar sig att sälja 80.000 golftröjor under tävlingen som pågår på banan ovanför Black's Beach. Detta med argumentet att "Om folk inte kan bli som Tiger Woods, så vill de iallafall klä sig som honom."
Tänk om de tävlande skulle börja spela nakna... stackars Nike (Ja, gammal artikel). För vad skulle de då sälja?
Personligen tror jag att nakna golfare skulle vinna en mycket snyggare solbränna än den klassiska golfbrännan och det är väl kanske också det lättaste sättet för den typiska golfaren att bli mer lik Tiger Woods.
Avslutningen på artikeln antyder ju att journalisten har förstått det avslappnande i att vara utomhus utan kläder, i full frihet och närhet med elementen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar