Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

lördag 8 maj 2010

Vad kan vi hitta på?

Nu är jag ute efter idéer på vad vi kan arrangera i sommar.
Vad kan naturistföreningen här i Uppsala hitta på som uppfyller följande?
- Positiv publicitet
- Väckande av nyfikenhet hos presumtiva naturister
- En rolig händelse för oss i föreningen?
Tittar man på vad som arrangeras utomlands så verkar det ju hända mycket mer där. Men så är det väl lättare när du har till exempel en stor strand där man kan hålla Naked Olympics, eller 5 km att hålla ett nakenlopp på.
Våran lilla plätt ute på Fjllnora är ju kanske inte aktuell för några stora evenemang, det skulle ju inte ens gå att sätta upp ett volleybollnät där. Boule? Visst, men det kanske inte lockar så många ur den yngre generationen (som vi behöver)
Jag tror att ett par faktorer spelar in om vi vill locka nybörjare.
- Minimal risk för kroppskontakt, är du inte helt avslappnad inför tanken på att vara naken med andra så lär inte prospektet att klibba naken hud med en främling hjälpa.
- Inga exponerande poser, som nybörjare kan det vara väldigt frånstötade att behöva konfronteras med utfläkta kroppsdelar.
- Lagaktivitet framför soloprestationer. Det är nog inte många nybörjare som skulle ställa sig nakna inför en publik och försöka prestera.
- INGA BILDER, behöver inte nån förklaring. Bjud in radion istället!

Sådär, då är det väl bara att spåna på!
Vi kanske kan uppfinna en Naturistisk femkamp kanske, i parallell till Militär och Modern Femkamp. Boule, simning i sjön runt ett märke, dito rodd, luftpistol och, ja vad mer?!
Så kan vi utmana andra föreningar till att börja med, vi tävlar utan och de med kläder.
Fler idéer! Kom igen nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar