Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

måndag 21 september 2009

Innesäsongen påbörjad

I lördag svar det dags för säsongens första innebad på Svettis i Uppsala. Säsongen som kommer att bli den sista på Svettis som det verkar.

Det var som vanligt skönt och trevligt. Det är nåt speciellt med att gå omkring helt utan kläder, att få sjunka ner i poolen utan att känna nånting som sitter åt eller skaver. Och när man kliver upp är det inte nåt blött som stramar och klibbar.
Ni som är nyfikna borde prova.

Det som avhandlades den här gången var bland annat nivån på frisinnlighet hos människor som är intresserade och engagerade i esperantorörelsen. Det verkar tydligen vara så att personer som är involverade i esperanto även skall vara öppna i övrigt och därför kanske vi skall försöka göra lite reklam i de kretsarna. Vi får väl se vad det blir av det.
Annat som dryftades var resor, bland annat den Gotlandsresa som anordnades i somras, läs om den på naturisten.se. Tydligen en formidabel succé, länge sen jag hörde så entusiastiska och samstämmiga röster.
Jag försökte komma med lite idéer för att synliggöra oss framöver men jag kanske är lite för naiv i min planering. Det var iallafall inte nån som nappade nämnvärt på dem. Jag får väl fila lite till då.
Min idé om föreningsliv var att en stor del av det man gör i en förening förutom själva intressekärnan borde vara att synliggöra de frågor som ligger en nära och att informera om att man finns. Inte minst för att rekrytera nya medlemmar, jag känner dock att intresset för just det arbetet är rätt svagt. Men det kan ju vara att jag har missförstått det hela. Eller så tänker jag bara för stort, jag kanske har lite bråttom, vill ju se resultat. Det är ju inte så att föreningen har varit tyst heller. Sen är väl just naturister lite rädda för att synas utåt, det gäller ju mig med, även om det börjar släppa för min del. Jaja... jag skall fortsätta försöka förklara, väcka nyfikenhet och locka de runt omkring mig.

Nästa tillfälle blir den 10:e oktober, på Svettis som vanligt, mellan 15:30 och 18:00. Välkomna!

2 kommentarer:

  1. Trädgårdsnaturisten27 september 2009 22:46

    Jomenvisst känns det angeläget att försöka vidga intressekretsen! Ett första steg kan vara att identifiera vissa andra föreningar och kretsar som kan antas vara mer frimodiga. Esperantister kan vara en sådan grupp.
    I syfte att föryngra något vore en liten marknadsföringsinsats i studentkretsar något att prova.

    SvaraRadera
  2. Jag har en idé om ett filosofiutbyte mellan föreningar som jag skall presentera senare. Vi får se om jag tänkt rätt denna gång.

    SvaraRadera