Innehållsdeklaration

Tanken, i den mån den finns, är att skriva av mig om kroppsfixering, nakenhet, självkänsla, perfektionism, reklam- och mediainflytande, jämställdhet, sexualisering och annat jag tycker om att skriva om.
Det dyker även upp diverse länkar till saker jag snubblar över.
Är tyvärr inte så frekvent uppdaterad längre, dock enstaka inlägg och scheman för hyrda bad i Uppsala.

fredag 11 september 2009

Ok, vad skall man då ha omklädningsrummet till?

En amerikansk kvinna skriver i Marie Claire om hur upprörd hon blir över andra kvinnor som klär av sig nakna, I ÖMKLÄDNINGSRUMMET!? Ursäkta mig men vad skall hon ha omklädningsrummet till då om man inte får vara naken och byta om där?
Kan nån förklara så jag förstår?

3 kommentarer:

 1. Nej, jag förstår inte heller. Denna antinakenhysteri som sprider sig över världen (och speciellt våra nymoralistiska grannar i väst) är något som övergår mitt förstånd.

  Helt absurt!

  SvaraRadera
 2. Själv är jag förbryllad varför man har omklädningsrum på badhus. Borde inte ett avklädningsrum räcka?

  SvaraRadera
 3. @klumpesnusk: Ja, det är väldigt skrämmande tycker jag, hur människor lämnar sitt sunda förnuft bakom sig och går på allt som dikteras från moralens väktare. I detta fall är det enligt mig den överdrivna hälsotrenden som många tjänar pengar på som ligger bakom. Idealet skall ligga så otillgängligt högt att du tvingas träna och äta så du därigenom kan hålla en hel branch under armarna, för alltid. För det är inte meningen att du skall nå fram...

  @Thomp@: Ja det vore ju det ultimata, men jag tror tyvärr det är lång väg dit. Men vi får kämpa på.

  SvaraRadera